La Tristesse Du Roi Matisse Explication Essay Essay Writing Competition 2014 Argument Essay Outline College Citing Quotes In Essay Mla
Diverse kantoorwerkplekken voor individueel gebruik of gedeeld met andere onderneemsters vanaf € 25,– all in per dag of een maandhuur vanaf € 255,– all in.
(FLEX)WERKPLEK VAN EN VOOR VROUWELIJKE ONDERNEMERS

Flexibel huren bij ZIJ & ZIGZAG

Voor beginnende ondernemers en kleine zelfstandigen die hun werk vooral van achter een bureau doen, kan een flexplek veel voordelen bieden. De huur is relatief laag, men beschikt evengoed over een representatieve werkplek met voldoende faciliteiten en heeft daarbij ook contact met medehuurders. Dat is niet alleen gezelliger maar ook een uitgelezen mogelijkheid om te netwerken en werk en kennis te delen.

Voor wie?

Vrouwelijke ondernemers met ambitie en vernieuwende ideeën!

ZIGZAG kan een belangrijke schakel zijn bij het realiseren van vernieuwende ideeën, bij het samenbrengen van sparringpartners en bij het helpen aan subsidies

Zij & ZIGZAG is een onderdeel van de stichting ZIGZAG, een onafhankelijke niet commerciele stichting voor het aanjagen en mogelijk maken van vernieuwende initiatieven in Zeeland ter stimulering van de economie.

ZIGZAG heeft een eigen subsidiefonds en de stichting kan een belangrijke schakel zijn bij het realiseren van vernieuwende ideeën, het financieel ondersteunen van pilots of opstartkosten en bij het samenbrengen van sparringpartners of andere interessante partijen.

Hoe werkt het?

Wij bieden vrouwelijke ondernemers een uniek coachingtraject

Advies en hulp voor vrouwelijke ondernemers bij hun groei-ambities

Onderneemster en coach bepalen zelf wanneer en waar. Tijdens de coachgesprekken wordt ingezoomd op de knelpunten waar de onderneemster tegenaan loopt. Vaak gaat dit over zaken als financiën, netwerken, strategische beslissingen of marketing. De onderneemsters worden ook met elkaar in contact gebracht en daaruit ontstaan soms mooie samenwerkingsverbanden.

Historie ZIJ & ZIGZAG

Stichting ZIGZAG is begin 2015 gestart met de campagne ‘ZIGZAG Zoekt’. Een zoektocht naar vrouwelijk innovatief ondernemerschap in Zeeland. Nu drie jaar later, zijn met ruim 250 onderneemsters contactmomenten geweest en met ruim 100 onderneemsters 100 sparring gesprekken gevoerd over hun ondernemerschap, plannen en ambities. Met de komst van een nieuw (gezamenlijk) kantoor aan de Edisonweg zal de campagne een vervolg krijgen en verder gaan onder de naam "ZIJ & ZIGZAG".

© Copyright 2018 Stichting ZigZag - Website gerealiseerd door Uw Jaar In Beeld

Contact opnemen?