Nieuwe onderneemsters bij ZIJ & ZIGZAG

Regelmatig check ik de nieuwe inschrijvingen bij de Kamer van Koophandel. En ook het afgelopen half jaar heeft Zeeland er heel wat nieuwe onderneemsters bij gekregen. Ongeveer 25% is direct vindbaar via een website of mailadres. Eenmaal gevonden, dan stuur ik namens ZIJ & ZIGZAG een uitnodigingsmail om kennis te komen maken met ons concept. Er volgen leuke reacties en zeker als er een bezoek aan het kantoor is geweest dan ontstaat er snel een band.  Tussen juni en oktober zijn er weer 5 nieuwe onderneemsters bijgekomen die gebruik maken van een kantoorruimte. Dat er vanaf 1 dag in de week een kantoor gehuurd kan worden, is voor een startende ondernemer vaak een mooi begin.

Zo is dat ook gegaan met Rolanda van der Heide (praktijk voor psychosociale coaching). Ze vroeg of ze voor 1 dag per week gebruik kon maken van de coachruimte.

Nu 3 maanden later heeft ze behoefte aan ruimte voor 3 dagen in de week. Haar cliëntenbestand groeide ineens hard en ook het feit dat er in de avond en op zaterdag afspraken gepland kunnen worden, zorgde voor een positieve ontwikkeling.  Wil je meer weten over wat Rolanda aanbiedt, kijk dan op haar site https://www.therapiemiddelburg.nl/

Ook vanuit een hele andere sector kwam er een verzoek voor kantoorruimte. Marianne de Weerd, mede-eigenaresse van Schinkel de Weerd Makelaardij zocht voor hun aparte BV De Zeeuwse Taxateur kantoorruimte.  Sentia Kuijs werkt als beëindigd taxateur nu vanuit het kantoor ZIJ & ZIGZAG. Ook mooi om weer te ervaren dat vanuit een zakelijke en commerciële insteek samenwerking en kennisdelen met onderneemsters uit een andere sector  bij ZIJ & ZIGZAG heel waardevol is.

Désirée Sorgedrager heeft ruime ervaring in de zorg en welzijn sector als o.a.  praktijkopleider.

Ontwikkeling en groei van anderen stond hierin altijd centraal. Dit jaar heeft ze de stap gezet naar het zelfstandig ondernemerschap en is Desiree begonnen met haar bureau https://www.moeitelooskiezen.nl/ Op de vrijdag werkt ze vanuit het kantoor ZIJ & ZIGZAG.

Ontmoeting met Vera Tromp: