Aanbod ondernemersprogramma Jij Durft en Jump Start

De programma’s worden gedaan in samenwerking met LifeAct. Anniek Risseeuw is een ervaren businesscoach en zij heeft veel kennis op het gebied van Human Being Management (HBM). Het beste uit jezelf halen en dit vertalen naar concrete stappen in je bedrijf en strategie voor de toekomst.

Jij Durft:

Het is een leer- en ontwikkelprogramma van 10/12 maanden voor maximaal 6 deelnemers. De opleidingsdag vindt plaats op de eerste vrijdag van de maand in Vlissingen. Tijdens de opleidingsdag wordt er vanuit een persoonlijke ontwikkelvraag gekeken naar  ondernemersvraagstukken en  persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast worden er per persoon twee individuele coachgesprekken aangeboden en kunnen er workshops op maat bijgewoond worden. Tevens is het mogelijk om aan het werk te gaan met een business buddy.

5 november 2020: Masterclass en introductie Jij Durft programma.

Jump Start:

Een kort coachtraject van 3 tot 4 sessies om je fundament als ondernemer te leggen en/of  te verstevigen. Of te wel hoe kan ik mijn ondernemerschap efficiënt en effectief  neerzetten in deze bijzondere tijd. Zaken die aan de orde komen zijn: intrinsieke drijfveer, marktonderzoek, het opbouwen van je netwerk. Ook wordt gekeken naar de financiële structuur en eventueel naar juridische aspecten binnen de onderneming.

Anniek Risseeuw van LifeAct is de drijvende kracht achter deze leer-en ontwikkelprogramma’s.

Voor vragen over het programma: 06-14168733 of anniek.risseeuw@lifeact.nl

Op haar website zijn de data opgenomen, zie https://www.lifeact.nl/agenda/

Kennismakings- of orientatiegesprek: wil je eerst even kennismaken met Zij & ZIGZAG, mogelijkheden voor een eventuele financiële bijdrage vanuit het ZIGZAG-fonds bij deelname aan deze programma’s? Neem contact op met Elly Hilgers: info@zigzagfonds.nl