De weg een beetje kwijt in deze onzekere tijd?

Een van onze huurders, Anniek Risseeuw, is voor Zeeland aanspreekpunt voor de organisatie www.chifactum.org
Deze organisatie biedt op internationaal niveau leiderschapsprogramma’s aan. Anniek is binnen haar eigen bedrijf LifeAct vooral bezig met het begeleiden van persoonlijke ontwikkeltrajecten op basis van de HBM-filosofie (human being management). 
De huidige omstandigheden stelt ons gevoel van welbevinden en toekomstperspectief behoorlijk op de proef. Welk pad wil en kun je als persoon/ondernemer eventueel inslaan. Met het ondersteuningsprogramma van ChiFactum kun je van Anniek begeleiding krijgen bij deze persoonlijke vraagstukken. Er is o.a. begeleiding bij fundamentele vragen over hoe om te gaan met de huidige situatie, het ondernemerschap in het algemeen, wat bij een faillissement, hoe gezond en vitaal te blijven, en de wijze waarop de toekomst na de crisis vorm kan worden gegeven. Geen financiële vraagstukken maar vooral existentiële vragen. 

Geen kosten en aanmelden 
Vanaf 1 juni tot 1 september 2020 kan de coaching starten. Een coachingstraject bestaat uit maximaal 5 sessies van 45 minuten. De sessies vinden online of op gepaste afstand op locatie of buiten plaats. Er zijn geen kosten aan verbonden.  

Deelname kan door aan te melden via aanmelden@chifactum.org met opgave van: naam, e-mailadres, telefoonnummer, woonplaats en  vraagstuk. Als je bij Anniek ingepland wilt worden zet dit er dan bij en vermeld anniek.risseeuw@lifeact.nl  in de cc. Vervolgens zal Anniek vanaf 1 juni contact opnemen om een eerste afspraak te plannen.