Nieuwe onderneemster bij ZIJ & ZIGZAG

Evelyn Schoe kwam wel eens op het kantoor ZIJ & ZIGZAG voor een afspraak met een andere onderneemster die hier huurt. Maar nu ze zelf veel meer tijd en energie steekt in haar eigen bedrijf Inspire & Result, komt ze vaker en voelt ze zich al helemaal thuis. Haar trainingen op o.a. het gebied van effectieve communicatietechnieken wil ze ook graag vanuit het kantoor ZIJ & ZIGZAG aanbieden. De kennis en ervaring van Evelyn is ook weer een mooie, aanvullende dienstverlening op het aanbod van onze huidige gebruikers en onderneemsters die ons kantoor regelmatig bezoeken. Wat veel kennis van verschillende onderneemsters hebben we inmiddels met elkaar toch in huis! 

Evelyn heeft voor de maand mei een mooi trainingsprogramma “verbindend resultaatgericht communiceren” opgezet.  Tijdens deze training wordt er ook meteen geoefend met hetgeen besproken is.  De 4 modules worden gegeven op woensdag 6 mei (1e en 2e module) en woensdag 20 mei (3e en 4e module). Voor meer informatie, kosten en aanmelden kun je bellen of mailen met Evelyn: +31 6 1357 5119 | info@inspireandresult.nl