Environment Air Pollution Essay Write An Essay On Technology Essays On The Craft Of Dramatic Writing Shakespearean Comedy Essays Persuasive Essay To Leave Facebook Social Media Privacy Issues Essay

De energie spat er vanaf!

Op 3 maart zat ik in mijn kantoor aan tafel met Marianne Gillot en Chenine Pals. Marianne weet heel veel over gezonde voeding en daarom begeleidt ze mensen die gezondheidsklachten hebben (denk aan te hoog cholesterolgehalte, hoge bloeddruk, darmklachten of voedselintolerantie) en/of willen afvallen. Chenine runt sinds vorig jaar de vestiging Fit20 in Middelburg. Ze begeleidt op individuele basis mensen die gedurende een 20 minuten-bewegingsprogramma aan hun conditie en gezondheid willen werken.

De twee onderneemsters vertelden mij over het door hen zelf bedacht 20 weken programma. Doel van het programma: mensen meer energie te laten krijgen en een gezonde eet/leefstijl erop na te gaan houden. Beide ondernemers zien in hun samenwerking grote voordelen voor de klant: op 1 locatie begeleiding voor een totale lifestyle change. Het geeft beide ondernemers ook weer energie om stappen te maken en meer uit het ondernemerschap te halen. Veel succes dames en dank Marianne voor de lekkere gezonde recepten zoals de  koude komkommersoep met garnalen. Wil je als lezer van deze nieuwsbrief het recept en nog andere door Marianne bedachte recepten hebben, let me know.

© Copyright 2018 Stichting ZigZag - Website gerealiseerd door Uw Jaar In Beeld

Contact opnemen?