Sample Essay About Alcoholism Essay Editing Free School Essay Over The Battle Of Britain Esl School Essay Writer Site Usa Should Prostitution Legalized Essay Writing A Role Model Essay About Mother

Column Elly Hilgers – november 2019

Beste lezer,

Brrr de winter slaat toe en de verwarming op het kantoor ZIJ & ZIGZAG draait op volle toeren. Het kleine kacheltje bij de zithoek, maakt het nog iets knusser en straks met de feestdagen in het verschiet komt het met de sfeer op kantoor helemaal goed.

Maar ja, we komen natuurlijk hier om te werken en stappen te maken in het ondernemerschap. Dat gaat nog steeds niet vanzelf. Daar moet je echt je best voor doen, keuzes maken en soms je grenzen verleggen. Gelukkig hebben we elkaar hier om zo af en toe hulp te vragen en een duwtje te krijgen. 

Een van onze huurders is Gwendolyn Pieters. Gwendolyn heeft zich o.a. gespecialiseerd in afscheidsfotografie en ze ervaart dat de belangstelling hiervoor toeneemt.
In haar podcast vertelt ze over haar ervaringen. Ze weet op een mooie manier te vertellen hoe zij werkt als afscheidsfotograaf, luister op https://soundcloud.com/user-455966582

De eerste groep van het leer- en ontwikkelprogramma ZIJ Durft! rondt het traject deze maand af. Natuurlijk zijn we er trots op dat het programma volgend jaar zelfstandig wordt voortgezet door Anniek Risseeuw. Van de eerste groep kregen we mooie recensies.

Op 3 december is bij DOCKWIZE het ondernemersevent van Zeeland Business. Wij zijn er ook om  ondernemers en starters te ontmoeten en te informeren over ZIJ & ZIGZAG. Onderneemsters die op de woensdagen in januari  2020 voor de eerste keer een bezoek brengen aan ons kantoor, verrassen wij met een cadeautje om te shinen. Wie wil dat nu niet als start in het nieuwe jaar.

Deze en in de komende nieuwsbrieven komen ook de vaste huurders van ZIJ & ZIGZAG aan het woord. Linda Nijssen van De StudieDokter is een van onze eerste huurders.  Zij kijkt o.a. terug op het afgelopen jaar en vertelt wat ze van plan is of wat ze graag wil bereiken. Lees ook wie zij nu eens als speciale gast wil ontmoeten op het kantoor ZIJ & ZIGZAG. Misschien kun jij als lezer daarin iets betekenen.

Of er in december nog een ZIJ & ZIGZAG nieuwsbrief komt, is nog niet helemaal zeker. De sneeuw in Oostenrijk lonkt al. Misschien kan ik me niet inhouden om ruim voor de Kerstdagen te vertrekken om ervan te gaan genieten. 

Op 6 december is onze laatste vrijdagmiddag netwerkborrel van dit jaar en op dinsdag 17 december kun je bij DOCKWIZE genieten van een altijd gezellige kerstnetwerklunch.

Daarom alvast fijne feestdagen gewenst, graag tot de volgende Zij & ZIGZAG nieuwsbrief of tot ziens tijdens een netwerkevent. 

Portretfoto van Elly Hilgers.

Elly Hilgers, coördinator Stichting ZigZag

© Copyright 2018 Stichting ZigZag - Website gerealiseerd door Uw Jaar In Beeld

Contact opnemen?