Essay On Va Medical Delay Australia Post Parcel Locker Address Descriptive Essay Argumentative Essay Aviation Ode To Napoleon Buonaparte Analysis Essay

Studenten bij ZIJ & ZIGZAG

De samenwerking tussen studenten en onderneemsters bij ZIJ & ZIGZAG groeit. Vier studenten van de opleiding Communicatie van de HZ helpen Pauline Geluk bij het marketingconcept van haar kindercoach praktijk. Er is o.a. een hele dag gebrainstormd over de doelgroep met als resultaat twee moodboards en bijbehorende communicatiemiddelen.

Sanne van IJsseldijk studeert Commerciële Economie aan de HZ en zij werkt voor een half jaar voor drie onderneemsters bij ZIJ & ZIGZAG. Sanne ondersteunt o.a. Inge de Kok van Balance Work met de ontwikkeling en profilering van een nieuw platform Fitte Zeeuwen. 

En dan de student company C-Clear. Zij wonnen op 25 september de prijs voor de beste en meest innovatieve student company van de HZ binnen het project Jong Ondernemen. Ze zijn gestart met het verder ontwikkelen van een statische folie en coating om brildragers die in de regen lopen goed zicht te laten behouden. Ze ontvingen van ZIGZAG een voucher van € 500,– om verder onderzoek te doen en hun idee op de markt te brengen. De studenten vergaderen wekelijks bij ZIJ & ZIGZAG.

© Copyright 2018 Stichting ZigZag - Website gerealiseerd door Uw Jaar In Beeld

Contact opnemen?