Nieuwe onderneemsters bij ZIJ & ZIGZAG

Mariëlle de Graaf heeft per 1 september een kantoor bij ZIJ & ZIGZAG. Ze is bedrijfspsycholoog, haar bedrijf heet Passion4work en bestaat 12,5 jaar met vooral het werkgebied in West Brabant. Ze richt zich op persoonlijke ontwikkeling (loopbaan, ontslag en ziekte) en teamontwikkeling. Creativiteit loopt als rode draad door haar werkwijze met opdrachtgevers/klanten. Een mooi voorbeeld van haar aanpak is om een timmerman, die op zoek is naar werk,  zijn cv te laten verwerken in een houten frame. Het leverde meteen reacties op uit het ZIGZAG-netwerk. Mariëlle is positief verrast om nu ook in een omgeving te werken waar veel vrouwelijke ondernemers bij elkaar komen. Een klein stapje buiten haar eigen comfortzone, omdat ze meestal ‘gemengde’ netwerken opzoekt. Met haar eigen netwerk,  kennis en ervaring dus een mooie win-win situatie voor haar en voor ZIJ & ZIGZAG. www.passion4work.nl

Nadine van Nieuwenhuijzen is de andere nieuwe huurder bij ZIJ & ZIGZAG. Zij besloot 1,5 jaar geleden te stoppen als juf op een basisschool en zich vooral te richten op ouders en kinderen met vragen over hoe makkelijker en efficiënter te leren. Omdat Nadine haar bedrijf en de zorg voor haar gezin niet te veel door elkaar wil laten lopen, is ze op zoek gegaan naar een sfeervolle en goed bereikbare werklocatie. Per 1 november zal Nadine voor 1 dag in de week een kantoor gebruiken bij Zij & ZIGZAG. Ook zal ze vooral in de avonduren haar workshop ”Ik leer leren” geven in de centrale ontmoetingsruimte in ons kantoor. Veel succes Nadine met de verdere doorstart van je praktijk. www.hartleren.nl

© Copyright 2018 Stichting ZigZag - Website gerealiseerd door Uw Jaar In Beeld

Contact opnemen?