Free Essays On Proposing A Solution Comparative Essay Example Easy Myself Medias Effect On Body Image Essay Conclusion Fees Must Not Fall Essay

Leer- en ontwikkelprogramma Jij Durft!

Ondernemers en onderneemsters met lef, met ambities en soms ook onzekerheden, kunnen deelnemen aan het leer- en ontwikkelprogramma Jij Durft!  Het programma is gebaseerd op het zgn. Human Being Management (HBM)- principe. Je wordt uitgedaagd het beste uit jezelf te halen, mogelijk onbekende talenten te ontwikkelen, dingen te doen die bij je passen en dingen te laten die niet bij je passen. Je leert los te laten, te ontspannen en te reflecteren. Tijdens het traject leer je dat er meer beslisruimte is in wat je wel of niet wil of kunt. 

Dat je als ondernemer hard moet werken is vaak niet het probleem. Werken of ondernemen vanuit aangepast of aangeleerd gedrag kan op den duur een slijtageslag worden met mogelijk stress en burn-out tot gevolg. Daar zit natuurlijk niemand op te wachten. 

Maandelijks kom je 1 of 2 keer bij elkaar en/of krijg je persoonlijke coaching en intervisie. Het traject is geschikt voor starters als ook  voor ondernemers die al langer een bedrijf runnen en gegroeid zijn. De groep bestaat uit maximaal 8 deelnemers.

Het programma start op 10 januari 2020 en wordt gefaciliteerd vanuit het kantoor ZIJ & ZIGZAG.

Voor meer informatie over verdere inhoud en deelnamekosten kan contact worden opgenomen met Anniek Risseeuw, anniek.risseeuw@lifeact.nl, 06-14168733, https://www.lifeact.nl/jij-durft/

© Copyright 2018 Stichting ZigZag - Website gerealiseerd door Uw Jaar In Beeld

Contact opnemen?