Essayons Sanskritization And Westernization Studies In Pessimism The Essays Scholarship Essay Format Headings Cornell Johnson Essay Analysis Essay About Smoking Is Dangerous To Your Health

Column Elly Hilgers – oktober 2019

Beste lezer,

Dit keer in de nieuwsbrief geen babyfoto van mijn kleindochter Raisa. Wat een lieve reacties kwamen er binnen. Zoveel lezers van de ZIJ & ZIGZAG nieuwsbrief heb ik denk ik niet eerder gehad. Mooie dingen delen met elkaar verbindt en ja baby’s en puppy’s daar kan bijna niets tegenop. Vorige week was er weer zo’n dag dat het kantoor ZIJ & ZIGZAG van beneden tot boven vol zat met ondernemende mensen. Daar word ik toch ook echt blij van. Acht onderneemsters die het traject ZIJ Durft! volgen, werden de hele dag aan het werk gezet om hun businessplan helder en concreet op papier te zetten. Best wel veel geluid door die hoge vrouwenstemmen. Andere onderneemsters op de eerste verdieping verstopten zich daarom een beetje in hun eigen werkkantoor om hun eigen ding te doen. In januari start er een nieuwe groep met het Jij Durft programma. Dit keer voor zowel mannen als vrouwen die lef hebben zichzelf een spiegel voor te houden en daarmee aan de slag gaan. Lees er meer over verder in deze nieuwsbrief. De eerste groep van Zij Durft heeft inmiddels het eerste business retreat programma op Sardinië meegemaakt. Een bijzondere belevenis en avontuur was dit toch wel voor mij en voor de andere deelnemers.

Studenten van de HZ, die de innovatievoucher hebben gewonnen, vergaderen hier wekelijks over hun student company C-Clear. Een nieuwe huurster kwam nog even langs om haar nieuwe folder te bespreken en afspraken te maken over haar intrek bij ZIJ & ZIGZAG. Een andere nieuwe huurder, Mariëlle de Graaf uit Halsteren, had drie weken geleden ook al besloten om ook een werkkantoor te huren in Vlissingen. Ze zit dan dicht bij haar klanten die wonen op Walcheren en ze kan meteen haar netwerk vergroten. Nou dat netwerk wordt steeds groter en het kantoor steeds voller. Tijdens de vrijdagmiddagborrel van 4 oktober was het weer gezellig druk. Veel reuring dus en dat is waar het allemaal om begonnen is, zo’n 1,5 jaar geleden. Ik kreeg deze week felicitaties via LinkedIn met mijn 10 jarig jubileum bij de stichting ZIGZAG. Oeps wat vliegt de tijd. Al 10 jaar stimuleren, inspireren, aanjagen en vernieuwende initiatieven financieel ondersteunen. Alles om de economische groei van de BV Zeeland te bevorderen. Ik hoop er natuurlijk nog jaren mee door te kunnen gaan. Dus laat maar komen die nieuwe initiatieven van ondernemend Zeeland.

Met vriendelijke groet,

Portretfoto van Elly Hilgers.

Elly Hilgers, coördinator Stichting ZigZag

© Copyright 2018 Stichting ZigZag - Website gerealiseerd door Uw Jaar In Beeld

Contact opnemen?