Kriminalidad Essay Definition Land Ethics Essay Eth 316 Pure Love Essay Relationship Introduction For Immigration In An Essay Essay On Bushido Commercialization Of Sports Essay Ideas

ZIJ & ZIGZAG en Op & Top Zij

Carla Willems runt al jaren met haar team haar mode- en lifestyle winkel Op & Top Zij in Vlissingen. Daar komen ook veel onderneemsters. Er wordt o.a. advies gegeven over wat je wilt uitstralen en wat je met die uitstraling wil bereiken op bijvoorbeeld zakelijk vlak. Een klantenkring die mogelijk ook plannen of ideeën heeft het eigen bedrijf te laten groeien of die als onderneemster tegen bepaalde zaken aanloopt. Een nieuwe samenwerking is geboren. In het kantoor ZIJ & ZIGZAG zal er ook maandelijks een mooie combinatie van zakelijke outfit te zien zijn. In de winkel kunnen klanten informatie krijgen over de ondersteuning van  vrouwelijke ondernemers door ZIJ & ZIGZAG. Op zaterdag 7 september organiseerde Op & Top Zij een mode ontbijt. En natuurlijk gingen we erheen met een groepje ondernemende vrouwen. Een mooie zaterdagochtend en we hebben ons heerlijk laten verwennen met een uitgebreid ontbijt, inspirerende presentaties en verrassende goodybag. Zie ook https://opentopzij.nl/

© Copyright 2018 Stichting ZigZag - Website gerealiseerd door Uw Jaar In Beeld

Contact opnemen?