Zij Durft! wordt Jij Durft!

De afgelopen 9 maanden hebben 9 onderneemsters het leer- en ontwikkeltraject Zij Durft! gevolgd. Een van de deelneemsters is Chantal Stoffels, eigenaar van Zoet Goed Taarten. Deelname aan het ontwikkeltraject heeft haar o.a. nog meer inzichten gegeven in zichzelf als onderneemster en in de groeimogelijkheden voor haar bedrijf. Ook andere onderneemsters hebben meer grip gekregen op hun ondernemerschap en de verdere stappen die ze maken om te groeien.  Anniek Risseeuw en Atyna Janse zijn inmiddels bezig om het volgende traject weer te kunnen opstarten in januari 2020. Ze hebben er voor gekozen om deelname open te stellen voor zowel vrouwelijke als mannelijke ondernemers onder de noemer JIJ DURFT!  Voor meer informatie over inhoud en kosten kan contact worden opgenomen met A. Risseeuw, https://www.lifeact.nl/jij-durft/

© Copyright 2018 Stichting ZigZag - Website gerealiseerd door Uw Jaar In Beeld

Contact opnemen?