Column Elly Hilgers – september 2019

Beste lezer,

Zo zachtjes aan is de zomervakantie voor iedereen nu voorbij en proberen we weer in de workflow te komen. Ook bij ZIJ & ZIGZAG wordt de draad weer volop opgepakt. Fijn om iedereen weer terug te zien op kantoor. Uitgerust en wel, nieuwe plannen en er is sprake van een ware puppyboom bij drie onderneemsters. Bij mij is er privé ook iets veranderd. Ik had niet verwacht dat het oma worden zo’n impact zou hebben. Dochterlief stuurt dagelijks prachtige filmpjes en foto’s van onze kleindochter en dan wordt het best lastig om weer in de workflow te komen. Maar ja met zulke lieve en hardwerkende onderneemsters om me heen, zal ook ik er weer aan moeten geloven. Van die rose wolk af dus en weer nieuwe initiatieven opstarten, nieuwe onderneemsters ontvangen en weer lekker aan de gang om het vrouwelijk ondernemerschap in Zeeland nog verder te laten groeien. Net zoals als bij mijn lieve kleindochter Raisa Charlíe. Met een beetje vertroetelen, veel aandacht geven en vooral blijven uitdagen, dan komt de groei zeker goed. 


Met vriendelijke groet,

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Elly-Hilgers-stichting-zigzag.jpg

Elly Hilgers, coördinator Stichting ZigZag


© Copyright 2018 Stichting ZigZag - Website gerealiseerd door Uw Jaar In Beeld

Contact opnemen?