Column Elly Hilgers – juli 2019

Beste lezer,

Al een paar jaar ben ik fan van Theaters aan Zee. Deze stichting zorgt ervoor dat er in Zeeland een afwisselend muziek- en theaterprogramma voor de kleinere podia is. Bekende en minder bekende personen of groepen treden op in een kleine vertrouwde setting. Soms is het een try-out en gaat er wel eens iets mis of moet er nog wat worden bijgeschaafd. En zo’n try-out is wat er ook regelmatig plaatsvindt op het kantoor van ZIJ & ZIGZAG. Niet door theatermensen, maar door ondernemers die een nieuw bedacht concept of workshop willen uitproberen. Vorige week was ik getuige van twee mooie nieuwe concepten. In een workshop “sparren met jezelf” ging het over systemisch werken/ondernemen. Er kwam veel voorbij: sparren met jezelf,  lef, zelfbeeld, balans tussen geven en nemen, grenzen stellen, incasseren en uitdelen, je plek innemen. De theorie werd aangevuld met een intensief lesje boksen: letterlijk in beweging komen om te kunnen geven, je kracht te tonen, maar ook te incasseren en weer door te gaan. Wat een mooie ervaring was dit die ons werd bijgebracht door Trudy Krabbe en Pim Wesdijk van Fightclub Zeeland.

Nog geen twee dagen later was er een ander experiment: buitendebox brainstormen met Mary Remijnse en Jurre Tjaarda. Met een door henzelf ontwikkelde methodiek komen er door combinaties te maken van plaats, producten en situaties originele, grappige en lowbudget marketing ideeën naar boven drijven. De deelnemers waren laaiend enthousiast. Er broeit dus inmiddels van alles om het wow-effect te veroorzaken.  Wil je ook eens meedoen, laat het ons weten.

En zo gaat het maar door bij ZIJ & ZIGZAG. Op de deur van ons kantoor staat “voor gedurfde innovaties en kansrijke ideeën”. En het is waar. Het gebeurt gewoon hier met en voor elkaar. Wil je je idee, concept of plan ook eens op ons uit proberen, Lets try Together! 
Ik wens iedereen een fijne zomer en vakantietijd. Het kantoor ZIJ & ZIGZAG zal van 15 juli tot en met 9 augustus alleen open zijn voor onze vaste huurders.


Met vriendelijke groet,

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Elly-Hilgers-stichting-zigzag.jpg

Elly Hilgers, coördinator Stichting ZigZag


© Copyright 2018 Stichting ZigZag - Website gerealiseerd door Uw Jaar In Beeld

Contact opnemen?