Onderneemsters bij ZIJ & ZIGZAG

Pauline Geluk uit Zoutelande is per 1 mei ingetrokken bij ZIJ & ZIGZAG. Altijd leuk als er weer een nieuwe onderneemster besluit om met nieuwe plannen en veel energie bij het kantoor ZIJ & ZIGZAG te komen. In haar praktijk “Geluk in je Kind”, kindercoaching, maakt Pauline o.a.  gebruik van visuele beeldvorming en emotiefotografie. Veel succes Pauline!

Workin’ Zeeland: nieuwe bedrijfsnaam voor ervaren consulent werving & selectie 

Monique van de Ketterij werkt al ruim 15 jaar in de uitzendbranche. Sinds een half jaar heeft ze haar eigen bureau opgericht en werkt ze vanuit het kantoor ZIJ & ZIGZAG. Er is veel vraag naar personeel en door haar jarenlange ervaring weet zij een goede match tot stand te brengen. 

Inge de Kok: Balance work
Als je Inge ziet of spreekt, dan zie je een en al vitaliteit.Heel fijn om zo’n onderneemster in huis te hebben die ook een beetje op onze gezondheid let. Inge huurt nu ongeveer een half jaar een kantoorruimte. Haar klantenkring groeit omdat vitaliteit nu eenmaal steeds belangrijker wordt. Naast gezonde voeding en een gezonde lifestyle besteedt Inge ook aandacht aan een goede vitaminerijke huidbehandeling. Op  2 en 9 september organiseert ze een inloopspreekuur inclusief een gratis skin workshop. 
Aanmelden kan tot 30 augustus via de mail ingedekok63@gmail.com

© Copyright 2018 Stichting ZigZag - Website gerealiseerd door Uw Jaar In Beeld

Contact opnemen?