Column Elly Hilgers – juni 2019

Beste lezer,

Mijn week begon goed. Op 3 juni was ik De Zeeuw van de dag! Nu voel ik mij elke dag Zeeuw, maar om 6.45 uur worden gebeld door Omroep Zeeland geeft toch wel een extra bijzonder gevoel. Het waren maar 3 minuten en wat wilde ik nog veel meer vertellen over ZIJ & ZIGZAG. Dat we nu bijna een jaar bestaan, dat we vorig jaar wel meer dan 30 activiteiten op kantoor hebben georganiseerd, dat alle kantoren in gebruik zijn en dat het leer- en ontwikkelprogramma ZIJ DURFT! voor een tweede groep wordt voorbereid. Ik had ook willen vertellen welke plannen we dit jaar nog meer in  petto hebben. Het was gewoon te kort. De regie van deze nieuwsbrief heb ik gelukkig zelf in de hand. 
 
Daarom ben ik ook ondernemer geworden en sta ik zo graag andere ondernemers bij met plannen en mooie ontwikkelingen. Met soms wat hulp van experts komen we er wel. In de agenda staan weer interessante mogelijkheden om kennis op te doen en jezelf nog beter zichtbaar te maken. Ik sprak de afgelopen weken weer heel wat onderneemsters die gewoon eens wilden sparren of nieuwsgierig waren naar de mogelijkheden van ons kantoor. Niet alleen starters, maar ook zeker ervaren onderneemsters. En juist die mix kan een toegevoegde waarde zijn om op ons kantoor te komen werken. En ja, ZIGZAG stimuleert op deze manier graag de groei binnen het ondernemerschap en daarmee de economie van Zeeland.
Ik ken inmiddels meer dan 300 onderneemsters die wat mij betreft allemaal een keer “De Zeeuw van de dag” moeten worden. The power of women!


Met vriendelijke groet,

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Elly-Hilgers-stichting-zigzag.jpg

Elly Hilgers, coördinator Stichting ZigZag© Copyright 2018 Stichting ZigZag - Website gerealiseerd door Uw Jaar In Beeld

Contact opnemen?