Teen Marriage Essay Essay About Moscow City English Essay Introduction Sample 3rd Grade Opinion Essay Argumentative Essay On Pro Euthanasia

Nieuwe onderneemsters bij ZIJ & ZIGZAG: Yvette Wissekerke, InZet samen in regie

Onderneemsters die bij ons aankloppen, zijn uiteraard niet allemaal op zoek naar een flex- of werkplek in ons kantoor. Nee gelukkig komen ook onderneemsters binnen die vaak via via op het spoor zijn gebracht om eens van gedachten te wisselen over hun plannen of over hun vragen op het gebied van ondernemerschap. Er zijn ook onderneemsters die al precies weten wat ze willen, een goed businessplan hebben gemaakt en bijna helemaal klaar zijn om klanten te benaderen en te bedienen. Zo’n onderneemster is zeker ook welkom bij ZIJ & ZIGZAG. Graag zelfs, want goed voorbeeld doet goed volgen. Voor mij is dat zeker de aanpak van Yvettte Wissekerke.

Eind 2018 kwam zij met vragen voor het starten van haar bedrijf als consultant bij vraagstukken over verzuim en sociale zekerheid. Yvette heeft een schat aan ervaring op dat gebied uit haar vorige baan. Minder ervaring heeft ze als zelfstandige ondernemer en de juridische kanten van het ondernemerschap. Daarover heeft zij zich laten adviseren en begeleiden door juriste Brigitte Hendrikse, die ook regelmatig bij ZIJ & ZIGZAG werkt. Afgelopen maand is Yvette van start gegaan met haar organisatieadviesbureau InZet. Om Yvette nog beter voor te bereiden op haar potentiële klanten, is in het kantoor van ZIJ & ZIGZAG voor haar een brainstormsessie georganiseerd. Feedback en vragen van mogelijke afnemers van haar diensten, gaven Yvette een nog beter beeld van haar doelgroep en hoe ze qua marketing haar bedrijf ging promoten. Inmiddels is haar website online en behoren de deelnemers aan de brainstormsessie tot haar klantenkring. Veel succes Yvette en wat fijn dat wij een steentje hebben kunnen bijdragen aan de start van jouw bedrijf. https://inzetsameninregie.nl/

© Copyright 2018 Stichting ZigZag - Website gerealiseerd door Uw Jaar In Beeld

Contact opnemen?