Impeachment Of Andrew Johnson Essay Dante's Inferno Essay Examples Dtlls Unit 6 Essayscorer Zero 9 11 Documentary Review Essay

Leer- en ontwikkelprogramma ZIJ DURFT!

In januari 2019 is het programma van start gegaan met 9 onderneemsters. Anniek Risseeuw van LifeAct en Atyna Janse van Atyna Verbindt zijn de drijvende krachten achter het leer- en ontwikkelprogramma ZIJ DURFT! Er is dan ook best wel durf voor nodig om jezelf open te stellen voor je competenties die je van nature bezit en welke je hebt aangeleerd. Vooral de aangeleerde competenties kunnen namelijk voor aangepast gedrag binnen je eigen ondernemerschap zorgen, je energielek of simpelweg je rem zijn dat je maar niet verder komt. Dat is zo nu en dan behoorlijk confronterend. Tevens krijg je inzicht in je groeipotentieel én in de competenties die je beter niet verder kunt ontwikkelen omdat ze gewoon niet bij je passen. Daarbij zijn de Business Yoga momenten die in elke intervisie en in een persoonlijke sessie aangeboden worden, een welkome verrijking. Dit alles komt voorbij tijdens de maandelijkse groepssessies maar ook tijdens individuele coachsessies. Daarnaast worden er supervisies op maat aangeboden. De eerste supervisie ging over het marketing verhaal. Hoe ziet de klant eruit, wat doet die klant en wat zijn de pijnpunten of behoeftes van die mogelijke klant. Hoe kun je daar iets aan veranderen en wordt de klant daar blij van? Moderne marketing gaat immers over anderen en pas daarna komt de ondernemer die iets aanbiedt. Op 11 maart jl. gaf Jeroen van Oijen van het bureau Widea een  interactieve en praktische supervisie. De onderneemsters hingen aan zijn lippen. Bij ZIJ DURFT! gaan we uit van wat de onderneemsters nodig hebben en worden vragen dan ook graag ingewilligd. Met als gevolg dat Jeroen nog voor een 2e sessie over marketing komt.  De onderneemsters willen vanuit hun kracht ondernemen en alle opgedane kennis is meer dan welkom. Na de zomer willen we starten met een tweede groep. Ben jij ook die onderneemster met DURF? Laat het ons weten! 
Informatie over deelname aan het programma ZIJ DURFT!:  mail naar anniek.risseeuw@lifeact.nl

© Copyright 2018 Stichting ZigZag - Website gerealiseerd door Uw Jaar In Beeld

Contact opnemen?