Flexwerken bij ZIJ & ZIGZAG

Je wordt eerlijk gezegd altijd met open armen ontvangen als je bij ons binnenstapt om te flexwerken. Even bijpraten over je business, over wat je bezig houdt zakelijk soms ook privé, kopje koffie/thee erbij en spontaan kennismaken met anderen die ook binnen zijn.  Ook voor een afspraak met een zakelijke relatie kun je afspreken op ons kantoor. Er is altijd wel even een plek waar rustig gepraat kan worden. 
Deze week stapte Anita Stoutjesdijk van ZieSo weer even binnen. Ze had een afspraak in de buurt en wilde een paar uurtjes buiten de deur werken. ZieSo begeleidt mensen voor meer structuur en helpt bij het creëren van orde en overzicht in tijd, taken, spullen en administratie. Natuurlijk ook weer even bijgepraat en kennis laten maken met de andere onderneemsters bij ZIJ & ZIGZAG. 
Ook een van de flexwerkers is Lianka Vermeulen. Samen met Hannie Aalbrechtse vormt zij het team van To Assist, Grenzeloze Dienstverlening. Ze werken als virtuele assistenten en bieden administratieve-, secretariële en online ondersteuning.

Lianka vertelde over een businessevenement dat ze samen met Hannie organiseert op 12 en 13 april voor o.a. vier van hun opdrachtgevers. Toevallig ook alle vier vrouwelijke ondernemers met power. Mannen zijn zeker ook welkom, vertelde Lianka er nog erbij.  Meer informatie over het evenement staat in de agenda van deze nieuwsbrief. Weer een mooie gelegenheid om te worden geinspireerd en te netwerken met ondernemers uit Brabant en Zeeland.
 
Mieke Janssen van Safari Coaching stapt ook regelmatig binnen. Mieke is een ervaren life coach en werkt oplossingsgericht bij problematische situaties. Onlangs vroeg ze of ik mee wilde denken werkruimte te vinden in Rotterdam. Mogelijk krijgt ze een coachopdracht en wilde daarvoor ergens in Rotterdam een flexibele werkruimte huren. Het contact met het kantoor voor vrouwelijke ondernemers in Rotterdam https://goodplace2work.com/ was natuurlijk snel gelegd.
Mieke had ook wat vragen over belastingen en hoe fijn is het dat er in ons netwerk een fiscalist is die ook regelmatig bij ons komt netwerken. Adinda van BLTAX was bereid te kijken naar de financiële cijfers en Mieke hulp te bieden bij haar belastingzaken. 

Sommige onderneemsters kiezen ervoor om met stagiaires aan de slag te gaan. Vanuit huis werken is dan vaak niet gewenst. Bij ZIJ & ZIGZAG ben je welkom inclusief jouw stagiair en kan er aangeschoven worden aan onze flexwerkplekken. Mojca Kuijpers is landschapsontwerper. Ze werkt meestal vanuit haar woonplaats Arnemuiden. Binnenkort krijgt ze een stagiair. Ze heeft besloten een aantal keren per week te komen flexwerken. Een stapje naar groei is daarmee mogelijk gezet voor Mojca en voor de stagiair een mooie kans om ervaring op te doen.

© Copyright 2018 Stichting ZigZag - Website gerealiseerd door Uw Jaar In Beeld

Contact opnemen?