Essays Ghostwriting Service Phd Essay Writing Service Spot Fixing In Ipl Essay Format Essay Tips

Anita Bergman: “Poeh, wat gaat een jaar toch snel”

In 2017 was ik op zoek naar een ruimte om buitenshuis te gaan werken. 
Thuis werken is best een eenzaam gebeuren en dat was ik beu. Ik wilde naar mijn werk kunnen gaan en privé los laten. Wanneer ik alleen maar een ruimte zou huren ergens, dan werkte ik nog steeds alleen.  Begin 2018 werd ik geattendeerd op het kantorenverzamelgebouw Zij & ZIGZAG.
Eenmaal kennis gemaakt, was ik verkocht. Zo besloot ik mijzelf hier een ruimte te gunnen.


Zij & ZIGZAG is enorm gegroeid in het eerste jaar. Was het in het begin soms best stil en stonden de kantoren nog leeg; zo staan er nu zelfs onderneemsters op de wachtlijst. Het is fijn om hier deelgenoot van te zijn. Het voelt alsof ik een hoop collega’s heb. We leren elkaar steeds beter kennen. We kunnen samen sparren, samen delen, brengen elkaar op ideeën, steunen elkaar waar nodig en vieren succesmomenten en verjaardagen. Mijn netwerk is hier al behoorlijk gegroeid en ik ben naar bijeenkomsten geweest, waar ik eerder zelf nooit aan gedacht zou hebben.  
Ook ben ik in het leertraject gestapt van Zij durft! Dit om eens wat blinde vlekken weg te poetsen.Bij de officiële opening van het kantoor heb ik Inge de Kok ontmoet. Zij is ontbijtpromotor en werkt met producten van Herbalife. Het klikte gelijk. Sinds september werkt Inge op de dinsdagen in ‘ons’ gezamenlijk kantoor. 

Voor wie mij nog niet kent: ik begeleid met name vrouwen die altijd maar bezig zijn voor een ander en zichzelf daarbij in de steek laten, om zichzelf te zien, door keuzes te maken die (ook ) goed zijn voor zichzelf en om zo een burn-out te voorkomen. Iedereen heeft wel een algemeen beeld bij burn-out.Toch gaat het vaak veel dieper dan we denken. Heb je nu zoiets van ”Hmm, daar wil ik wel iets meer van weten?” Voel je welkom!
https://ziejezelf.net/

© Copyright 2018 Stichting ZigZag - Website gerealiseerd door Uw Jaar In Beeld

Contact opnemen?