Kantoor ZIJ & ZIGZAG wordt voller en voller

Er komen steeds meer onderneemsters bij in ons kantoor. Soms voor 5 dagen in de week, soms voor een of twee dagen. Het kan allemaal. Ze komen niet alleen bij ons werken, maar ze nemen vaak ook een heel netwerk mee die ook voor de andere gebruikers van het kantoor interessant zijn. Dat Rachelle Verhage heeft besloten ook bij ZIJ & ZIGZAG te huren is super. Zij schrijft vaak over anderen. Nu is zijzelf aan de beurt. We schrijven over haar.

“Vlogger, dat vind ik zo’n gek woord, ik noem mezelf altijd blogger.” Social media expert Rachelle Verhage is gek op alles wat met Zeeland te maken heeft. “Dat komt door mijn opa,” vertelt ze glimlachend. “Die heeft de liefde voor Zeeland met de paplepel bij ons ingegoten. Hij was een trotse Zeeuw.”

Maar Rachelle doet meer dan vloggen en bloggen over Zeeuwse zaken. Als zelfstandig ondernemer  helpt ze bedrijven bij de inzet van zakelijke social media en ze is moeder van drie kinderen. “We hebben het goed geregeld thuis, daar ben ik heel blij mee. Geen oppas-opa en -oma, nee, die moeten gewoon opa en oma kunnen zijn, vinden wij. Mijn man en ik doen het gezin echt samen. Als ik niet thuis ben, is hij thuis voor de kinderen. En andersom. Ook het huishouden doen we ieder voor de helft. Behalve de was”, Rachelle lacht. “Die doet mijn man alleen.”

Sinds kort heeft Rachelle haar kantoor in Zij & ZigZag. “Vanaf dag één voelde ik me op mijn plek. Het is een mooi ingericht pand, de onderneemsters hier hebben me bijzonder gastvrij en vriendelijk ontvangen. Inspirerend om te zien met wat iedereen hier bezig is. Ze mogen dat best nog meer laten zien via social media. Lekker trots zijn op wat je al bereikt hebt!”

HZ communicatie studente Esther zit bij Rachelle op de kamer. Ze loopt hier stage en vindt het interessant om te zien hoe Rachelle te werk gaat. “Leuk om hier deel van uit te maken, er gaat een wereld voor me open. Na alle theorie op school is het mooi om de praktijk te ervaren met een ondernemer als Rachelle. Ze is goed in haar vak en heel gedreven, dus ik kan een hoop van haar leren.”

Gedrevenheid zit in de familie. “We hebben dat eigenlijk allemaal”, vertelt Rachelle enthousiast. “Ik vind ook alles waar ik mee bezig ben superleuk: schrijven, adviseren, vloggen, trainingen geven en natuurlijk moeder zijn. Want puntje bij paaltje komt toch het gezin op de eerste plek.”

 

© Copyright 2018 Stichting ZigZag - Website gerealiseerd door Uw Jaar In Beeld

Contact opnemen?