Feestelijke opening kantoor ZIJ & ZIGZAG

Wat een feestje hebben we gehad tijdens onze officiële opening op 5 juli jl. Heerlijk weer en een fijne sfeer, gecombineerd met bijzondere hapjes en drankjes van horeca-onderneemsters, mooie woorden en positieve reacties op ons kantoor voor ondernemende vrouwen met groeiplannen. Monique Schoonen, directeur van Omroep Zeeland,  boeide ons bovendien met haar inspirerende speech. Met daarbij zeker ook nog een aantal kritische opmerkingen over de positie van vrouwen in de samenleving en de ondervertegenwoordiging in o.a. bestuurlijke overlegorganen. Zij pleit voor nog meer vrouwelijke rolmodellen die hun verhaal vertellen over ondernemen. Ook als startende ondernemer heb je altijd een boeiend verhaal. Het is de kunst je verhaal te vermarkten en jezelf en je product te verkopen. Het verhaal van Monique sloot perfect aan op het programma van de opening: “vrouwelijke ondernemers laat je zien, laat van je horen”. Met het gezamenlijk oppompen en laten knallen van ballonnen was de opening van het kantoor ZIJ & ZIGZAG een feit. Dank aan Monique Schoonen voor haar aanbod om samen met Omroep Zeeland meer aandacht te vragen voor vrouwelijke ondernemers. We komen binnenkort langs!

Bekijk alle foto’s van de opening hier

© Copyright 2018 Stichting ZigZag - Website gerealiseerd door Uw Jaar In Beeld

Contact opnemen?