National 5 History 8 Mark Essay Teacher Personal Narrative Peer Editing Rubric Essay Top Masters Essay Editor Sites Ca Wisdom Essay Philosophy Essay Benefits Of Hobby Example Titles For Essays About Racism

Netwerken en verkiezing onderneemster van de maandIedere eerste vrijdag van de maand is er in het kantoor ZIJ & ZIGZAG een netwerkborrel inclusief een proeverij van vernieuwende hapjes en drankjes. Vrijdag 1 juni jl. was het ook weer zover en wat werden we verwend met de vegetarische lekkernijen gemaakt door Fia de Pree.


Na een rondje “Wat was jouw mijlpaal in de maand mei?” kozen we Tsarina Natalia als de onderneemster van de maand. Tsarina Natalia studeerde marine technologie aan de universiteit van St. Petersburg en behaalde daar haar ingenieursdiploma. In Nederland heeft ze de opleiding vertaler aan de Hogeschool Utrecht gevolgd en de titel Bachelor of Communications behaald. Ze geeft taallessen en werkt als tolk en vertaler Russisch-Nederlands- Engels of andersom. Onlangs werd ze gevraagd mee te werken in een film en deze film werd in St. Petersburg bekroond met een prijs. Een rol in een tweede film staat in de planning.

De volgende vrijdagmiddagborrels na de zomervakantie staan gepland op:
7 september, 5 oktober, 2 november en 7 december.
Adres: Edisonweg 8A in Vlissingen.

Add Comment

© Copyright 2018 Stichting ZigZag - Website gerealiseerd door Uw Jaar In Beeld

Contact opnemen?