Het bruist… zet de ramen maar open!!

Het is geweldig om mee te maken dat er bij de bijeenkomsten zoveel positieve energie wordt gedeeld en er prachtige samenwerkingsverbanden ontstaan. Er wordt effectief genetwerkt en veel gedeeld. Kortom het bruist! Nu ben ik misschien ‘een sentiment’, maar van mij mogen (als ze dat al niet waren) de ramen open om die energie neer te laten dalen op nog meer vrouwen die zich aan willen sluiten bij dit project!

Mijn motto is: ‘Doe waar je goed in bent’. Dat doen wij als consultants namelijk ook!
Als ondernemer komt er zoveel op je pad en een mens kan niet goed zijn in alle aspecten, ik mag ze nog tegenkomen. Focus je op je corebusiness, daar verdien je je geld, maar laat je door de consultants begeleiden voor de vraagstukken waar je hulp bij nodig hebt. Vaak gaat dat over de financiële planning (bijvoorbeeld een kostprijsberekening), hoe maak ik een goed plan om een bank te overtuigen om mij te financieren en ook je bedrijf positioneren in de markt is een belangrijk aspect. Indien nodig begeleiden we je na afloop van het project bij ZigZag naar de juiste personen/instanties.

We zoeken nog meer vrouwen die deel willen nemen aan deze unieke kans om het vrouwelijk ondernemerschap in Zeeland een nog grotere boost te geven.

Spread the word, het project is uniek!
Lara Ploeg
arada-advies.nl

Add Comment

© Copyright 2018 Stichting ZigZag - Website gerealiseerd door Uw Jaar In Beeld

Contact opnemen?