Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Try-out workshop: “HAAR-SCHERP”, bewust fotograferen met je smartphone

maart 7 @ 10:00 - 14:00

Gratis

De beste camera die je hebt, is de camera die je bij je hebt. En meestal is dat je smartphone. Soms zijn de foto’s best aardig, maar meestal valt het tegen.

In de workshop krijg je praktische tips over hoe je je camera het beste kan bedienen. Zodat je foto’s maakt die je helpen om jou en je werk beter zichtbaar te maken. ‘Haar-scherp’ en op een doordachte manier, want alles begint met kijken en dus ook een beetje inzoomen op jezelf!

Mieke Wijnen is ruim 15 jaar allround fotograaf en legt zich sinds kort toe op beeld-coaching voor pittige een-pitters.  Zij gebruikt haar kennis en ervaring als fotograaf en haar kijk op bewustwording en doeltreffend communiceren om vrouwelijke ondernemers te begeleiden in hun proces van zichtbaar worden.

Dus, heb je zin om de camera op je smartphone goed te leren kennen en vind je het leuk om beter te leren kijken en fotograferen? Wil je iets meer weten over licht, focus, compositie en standpunt aan de hand van praktische voorbeelden? Doe mee en zet jezelf ‘haar-scherp’ neer.

Kosten: geen

Locatie: kantoor ZIJ & ZIGZAG

Tijd: 10.00 – 12.00 uur

Aanmelden:  info@miekewijnenfotografie.nl

 

Gegevens

Datum:
maart 7
Tijd:
10:00 - 14:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Organisator

Mieke Wijnen

Locatie

Edisonweg 8 A, Vlissingen
Edisonweg 8A
Vlissingen, Zeeland 4382NW Nederland
+ Google Maps

© Copyright 2018 Stichting ZigZag - Website gerealiseerd door Uw Jaar In Beeld

Contact opnemen?